محرمیت نسب اهدای جنین
صفحه نخست

هزینه ها:
تا یک ربع مشاوره تلفنی  ۱۵۰ هزار تومان.
تا نیم ساعت مشاوره تلفنی  ۲۰۰ هزار تومان.
تا نیم ساعت مشاوره تصویری  ۵۰۰ هزار تومان.

همکاران متخصص در موضوع شما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
در صورت ضرورت، با مساعدت همکاران گرانقدر و فهیم، مشاوره فوری امکانپذیر شده هست.

در مشاوره و سپردن پرونده و اخذ وکیل:
مشخصات موکل، شهر ، موضوع ، مشکل، خواسته، توضیح کلی کوتاه لازم هست.​​​​​​​
عزيزاني که مي خواهند از خدمات مشاوره رايگان استفاده کنند لطفا در قسمت موضوع، کلمه مشاوره رايگان با موضوع خود رو ثبت بفرمايند.

واريز وجه خدمات

رفتار متعارض در قالب ترک فعل

 

- مطابق رای وحدت رویه 617 مورخ 1376، عدم اقدام پدر طبیعی برای گرفتن شناسنامه یا مخالفت با استفاده از نام خانوادگی پدر برای فرزند طبیعی، رفتار متعارض پدر با حقوق فرزند طبیعی است.

 

- اگر ایجاب وقف همراه با التزام به پای بندی به ایجاب باشد، عدم قبض دادن از طرف موجب، رفتار متعارض است. و به نظر می رسد ضمانت اجرایی ندارد.

 

- تسبیبی از طرف متعهد که موجب عدم پیشرفت قرارداد و به تبع، در اختیار نگرفتن به موقع مبیع توسط متعهدله است(رفتار متعارض) موجب مسولیت مدنی و همچنین مسولیت قراردادی در صورت پیش بینی در قرارداد است.

 

 طی یک قولنامه، آپارتمانی مورد معامله واقع می شود با این شرایط پرداخت ثمن که نصف ثمن فی المجلس پرداخت می شود و ثلث ثمن بعد از رهن و اجاره آپارتمان توسط خریدار، که این مبلغ را حداکثر تا زمان توافق شده برای حضور در محضر، خریدار از مستاجر گرفته و با تکمیل ثلث ثمن به فروشنده بپردازد و مابقی ثمن در زمان انتقال سند رسمی در دفترخانه، به فروشنده تحویل گردد. اگر در این فرض، خریدار بعد از قولنامه، آپارتمان را طبق توافق و توضیحات قید شده در مبایعه نامه، رهن و اجاره دهد و قسمتی از پول رهن را هم از مستاجر تحویل گیرد ولی فروشنده حاضر نشود همزمان با دریافت ثلث ثمن فوق الذکر، آپارتمان در اختیار مستاجر قرار گیرد و در اثر این تسبیب تحویل مبیع واقع نگردد و خریدار دادخواست الزام به تحویل مبیع تقدیم کند و در زمان مقرر گواهی عدم حضور فروشنده را از دفترخانه بگیرد، طبق اصول و قوانین موجود، دادرس باید فروشنده را علاوه بر تحویل مبیع(فرض کنید فرآیند صدور حکم بدوی یک سال طول بکشد) به خاطر این رفتار متعارض و خلاف حسن نیت، به پرداخت خسارت(تاخیر در تحویل مبیع و بقیه خسارات) از باب مسئولیت مدنی و قراردادی محکوم کند(ضمانت اجرایی) ولی در رویه قضایی برای این فرض احکامی مخالف با این نظر داریم به طوری که الزام به تحویل مبیع را حکم داده و به پرداخت خسارت قراردادی با وجود پیش بینی در قرارداد، حکم نداده!

 

-­ تسبیبی که نتیجه اش ورود خسارت به مورد معامله است، موجب ضمان در قبال متعهدله است و ایجاد مسؤلیت مدنی برای مسبب و حق قانونی برای طرف تعهد، می کند.(رفتار متعارض)

در معامله فروش یک دستگاه چاپگر طولی خارجی، 6ماه گارانتی در قرارداد قید می شود. بعد از تحویل و به کارگیری دستگاه توسط خریدار، دستگاه هر روز بعد از روشن نمودن تغییر آی پی، داده و خریدار که آموزش لازم برای بهره­گیری از دستگاه را ندیده بوده(عدم ارائه الزامات بهره گیری از مورد معامله - رفتار متعارض فروشنده در قالب ترک فعل) هر روز با تماس با خدمات پشتیبانی شرکت، مشکل را حل می کرده، بعد از مدتی شرکت پیشنهاد میکنه که چون وقتی دستگاه خاموش میشه و صبح موقع روشن کردن، دستگاه آی پی، عوض میکنه پس برای رفع مشکل، شب ها موقع تعطیل دفتر، دستگاه خاموش نشود(رفتار متعارض شرکت در کسب تخصص لازم و ارائه به مشتریان، چرا که باید با تغییر دستی آی پی، و خارج کردن از حالت اوتومات این مشکل رو برطرف می کرد.) بعد از چند روز بهره­گیری از دستگاه به همین طریق، در اثر رعد و برق و نوسان برق در شب که دفتر تعطیل بوده، دستگاه دچار خرابی اساسی می شود. در این فرض فروشنده رفتارهای متعارض و برخلاف حسن نیت، مرتکب شده و مسولیت مدنی دارد چراکه هم در کسب تخصص لازم برای گارانتی کوتاهی کرده و در مقابل برای گارانتی بدون پشتوانه، مبلغی بر قیمت تمام شده افزایش داده و از طرف دیگر در آموزش های ضروری برای بهره­گیری مناسب از مبیع کوتاهی کرده(رفتار متعارض از نوع ترک فعل) و از طرف دیگر بر خلاف حسن نیت، راهکاری با ریسک بالا در اختیار خریدار قرار داده. هرچند که با توجه به قوانین موجود و نگاهی که به مسولیت مدنی در رویه قضایی هست سخت به نظر می رسد که متضرر بتواند حکم به محکومیت شرکت در جبران خسارت وارده را بگیرد!

- تقصیری که نتیجه اش عدم محقق شدن به موقع موضوع تعهد و یا ورود خسارت به مورد تعهد است(رفتار متعارض)، موجب ضمان در قبال متعهدله و ایجاد مسولیت مدنی برای مقصر و حق قانونی برای طرف تعهد، می کند.(ضمانت اجرا)

حسین در سال تحصیلی 95-94، در دانشگاه آزاد واحد کرج در رشته فقه و حقوق ثبت نام می کند، موقع ثبت نام چارتی از لیست دروس در اختیار وی از سوی آموزش دانشکده قرار می گیرد که بر طبق آن لیست دروس، 149 واحد باید حسین با موفقیت پاس کند تا فارغ التحصیل گردد. حسین با تلاش زیاد و انتخاب حداکثر واحد مجاز در هر ترم و ترم های تابستانی و معادل سازی تعدادی از دروس از رشته قبلی اش، در سال تحصیلی 97-96 آخرین سال تحصیلی وی هست و باید فارغ التحصیل شود. در دی ماه 1396 دانشکده اعلام می کند که طبق اجبار سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، باید 12 واحد دروس عمومی معارف، که در لیست دروس ابرازی در موقع ثبت نام هم اسامی این واحدها نیامده، برای فارغ التحصیل شدن پاس نمایند. بر این اساس 4واحد از واحدهای درسی حسین با اتمام ترم بهار، اضافه می ماند. در اردیبهشت برای آزمون استخدامی ثبت نام می کنند و زمان آزمون 15/4/1397 قید می شود، حسین با احتساب اینکه این 4 واحد را با فرآیند معرفی به استاد، پاس می کنم در آزمون شرکت می کند. در ادامه دانشگاه علاوه بر رفتار خلاف قانون که در سال آخر به تعداد دروس اضافه می کند که مغایر می­باشد با لیست دروس ابرازی و تعهد ضمنی موقع ثبت نام، که این تعداد دروس برای فارغ التحصیلی کافی است (در مجموع 159 واحد از حسین برای دوره کارشناسی امتحان می گیرند! و نمره قبولی کسب می کند)؛ به خاطر جام جهانی فوتبال و ماه مبارک رمضان ترم تابستانی را چند روز دیرتر از سنوات قبل شروع می کنند به علاوه آخرین امتحان حسین در تاریخ 9 /4/1397 بوده و دانشگاه آزاد طی قرارداد با سازمان سنجش محل برگزاری کنکور میشه و دانشگاه امتحان حسین به تاریخ 9/4/1397 را به تاریخ 12/4/1397 موکول میکند، حسین بعد از آخرین امتحان به آموزش دانشکده مراجعه و درخواست معرفی به استاد برای 4 واحد باقی مانده می کند، آموزش در پاسخ اعلام می کند که اساتید باید نمره ها رو اعلام کنند تا ما بتوانیم معرفی به استاد انجام بدیم، اساتید نمره ها رو دیر تحویل می دهند و میافتد به تعطیلات تابستانی و بعد از تعطیلات تابستانی دانشگاه، کارهای حسین رو انجام میدهند و به تبع مدرکی که برای وی صادر میشه به تاریخ بعد از 15/4/1397 صادر میشود. و نتایج آزمون استخدامی اعلام میشه، حسین در آزمون قبول شده ولی سازمان استخدام کننده به دلیل اینکه روز فارغ التحصیلی 16/4/1397 صادر شده(حداکثر زمان فارغ التحصیلی قابل قبول، 15/4/1397 قید شده) وضعیت استخدامی حسین را کان لم یکن اعلام می کند. در این فرض دانشگاه رفتارهای متعارض ذیل را مرتکب شده؛

 اضافه کردن 12 واحد در سال آخر و فارغ التحصیلی، برخلاف تعهد ضمنی موقع ثبت نام به دلیل قرارداد و منافع سازمانی که ربطی به دانشجو ندارد به خاطر محل امتحانی کنکور، امتحان دانشجو را به عقب می اندازد تاخیر در تعیین تکلیف معرفی به استاد و دیر شرع شدن ترم تابستانی نسبت به سنوات قبل. و اما در ارتباط با ضمانت اجرایی لازم به ذکر است که چون دانشگاه آزاد تحت شمول صلاحت دیوان عدالت اداری نیست باید در دادگاه عمومی دعوی مطرح شود و با توجه به عدم وجود قوانین متناسب و یا قانون خاص مربوط به حقوق متقابل دانشجو و دانشگاه، و عدم وجود رویه و آرای متناسب، خواهان و دادرس را در مسیر احقاق حق با مشکل مواجه خواهد کرد.                                 

اگر از رفتارهای متعارض اینچنینی به سادگی عبور شود و برای متضرر، احقاق حق و خاطی مجازات نشود؛ خیلی زود به رویه­ای در دیگر ارگان ها و سازمان ها تبدیل خواهد شد و جزئی از فرهنگ حاکم بر جامعه خواهد بود. و در اینصورت اصلاح آن پرهزینه و زمان بر خواهد بود.

-   رفتار متعارض طرفین در تعیین داور در دعاوی ای که داوری در آن پیش بینی شده است.

 وقتی طرفین یک معامله یا یک قرارداد با این فرض که حل اختلافات خود را از طریق داوری صورت دهند توافق نموده باشند اما در مورد تعیین داور، نتوانند یا نخواهند(رفتار متعارض) به توافق برسند. و شخص ثالثی را هم برای تعیین داور، انتخاب نکرده باشند. در این فرض، هر چند پروسه داوری با مشکلات و عدم پیشرفت کار مواجه می شود ولی بن بستی نخواهد بود. چراکه از طریق اعمال ماده ۴۵۹ قانون آئین دادرسی مدنی می شود پروسه داوری را به نتیجه رساند.(ضمانت اجرا)

-   مطابق ماده 15 قانون بیمه 1316 بیمه گذار باید برای جلوگیری از خسارت، مراقبتی که عادتا هر کس از مال خود می نماید نسبت به موضوع بیمه نیز نماید و در صورت نزدیک شدن حادثه یا وقوع آن اقداماتی را که برای جلوگیری از سرایت و توسعه خسارت لازم است به عمل آورد و الا بیمه گر مسئول نیست(در صورت ترک فعل-رفتار متعارض). و همچنین مطابق ماده17 قانون بیمه اجباری 1395 اثبات قصد زیان دیده در ایراد صدمه به خود(رفتار متعارض) مانند خودکشی و نظایر آن سبب خروج زیان دیده از تحت حمایت قانون بیمه اجباری و منتفی شدن جبران خسارت است لازم به ذکر است حتی اگر خطر بدون دخالت زیان دیده باشد اما وی به هنگام حادث شدن از آن احتراز نکرده است(ترک فعل) با توجه به قواعد تداخل اسباب قسمتی از ضرر به خود او انتساب داده می شود(ضمانت اجرایی)

-   عدم تسلیم مورد معامله

-   عدم ثبت و انتقال رسمی مورد معامله

-   عدم ارائه الزامات بهره گیری از مورد معامله

-   عدم تامین محل چک

 

# گروه وکلای حقوق بشر

#  hr-l.ir

# وکیل برجسته، وکیل درجه یک

# وکیل تاپ، وکیل موفق

# مشاورحقوقی برجسته

# وکیل، مدافع، دادخواه، دادگستر، وکیل مدافع

#  تهران وکیل، وکیل کرج، وکیل پایه یک دادگستری،  وکیل پایه یک،  وکیل خوب، بهترین وکیل

# وکیل کیفری، مشاوره حقوقی تخصصی و حرفه ای، وکیل حقوقی، وکیل خانواده

# یک وکیل خوب و با تجربه

#  وکیل مهریه طلاق خانواده کیفری حقوقی ملکی 

# وکیل پایه یک دادگستری با تجربه

# پیگیری کلیه دعاوی حقوقی و کیفری توسط بهترین وکلای پایه یک دادگستری

#مشاوره حقوقی 24 ساعته · وکیل متخصص امور کیفری · مشاوره با وکیل خانواده           

# دریافت آسان ترین و فوری ترین مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان 24 ساعته با وکیل پایه یک دادگستری، با امکان دریافت ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی

# قبول وکالت و مشاوره حقوقی به صورت حضوری و تلفنی در زمینه های مختلف حقوقی ، کیفری ، خانواده ، املاک و امور حسبی

# گروه وکلای حرفه ای وکلای حقوق بشر با مجوز رسمی کانون وکلای دادگستری مرکز

# وکیل سایبری ایران، وکیل دادسرای جرایم رایانه ای پلیس فتا، وکیل فضای مجازی اینستاگرام تلگرام واتساپ، وکیل جرایم اینترنتی، وکیل کسب و کار

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

​​​تلفن:
327 960 190 09
​​​​​​​723 960 190 09