محرمیت نسب اهدای جنین
صفحه نخست

هزینه ها:
تا یک ربع مشاوره تلفنی  ۱۵۰ هزار تومان.
تا نیم ساعت مشاوره تلفنی  ۲۰۰ هزار تومان.
تا نیم ساعت مشاوره تصویری  ۵۰۰ هزار تومان.

همکاران متخصص در موضوع شما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
در صورت ضرورت، با مساعدت همکاران گرانقدر و فهیم، مشاوره فوری امکانپذیر شده هست.

در مشاوره و سپردن پرونده و اخذ وکیل:
مشخصات موکل، شهر ، موضوع ، مشکل، خواسته، توضیح کلی کوتاه لازم هست.​​​​​​​
عزيزاني که مي خواهند از خدمات مشاوره رايگان استفاده کنند لطفا در قسمت موضوع، کلمه مشاوره رايگان با موضوع خود رو ثبت بفرمايند.

واريز وجه خدمات

چگونه می توان کسی ر ا ممنوع الخروج کرد؟

چگونه می توان کسی ر ا ممنوع الخروج کرد؟

 افراد به دلایل مختلفی به سفرهای خارجی تمایل دارند. برای خروج از کشور باید علاوه بر اخذ مدارک و مجوزهای قانونی، امور اداری مختلفی طی شود. در نهایت با مراجعه به فرودگاه و دریافت بلیط مهر تایید بر شروع سفر شما خواهد بود و اما مسیر همه افراد همیشه به این آسانی نخواهد بود گاهی اوقات افراد با چالش های قانونی از جمله ممنوع الخروج شدن مواجه می شوند.
در این حالت اقدام بعدی چیست؟
در این مقاله به قوانین و مقررات ممنوع الخروج شدن و اقدامات بعدی می پردازیم.

مهم ترین عناوین این مقاله

  • ممنوع الخروجی چیست؟
  • قوانین مرتبط با ممنوع الخروجی
  • چه افرادی ممنوع الخروج می شوند؟
  • دستور ممنوع الخروجی تا چه مدت اعتبار دارد؟
  • نحوه استعلام ممنوع الخروجی

     با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب

                                               جهت اخذ مشاوره و هماهنگی، آیکون پلتفرم مربوطه را  کلیک نمائید.                                                                                                  با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب    تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – واتساپ   تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب - تلگرام  تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – اینستاگرام
 

ممنوع الخروج چیست؟

در شرایط و وضعیت عادی در صورتی که نقص یا مشکلی در مدارک و مجوزهای فرد نباشد، همه افراد می توانند بدون هیچ مشکلی به کشور مدنظر خود سفر کنند. اما در بعضی مواقع به دلایل مختلف از جمله دسترسی به فرد یا جلوگیری از فرار یا به عنوان مجازات، افراد از سفر به خارج از کشور ممنوع می شوند و تا زمانی که دادگاه مصلحت بداند باید در داخل کشور بمانند. به جلوگیری از خروج افراد به خارج از کشور به دلایل قانونی و به دستور مقام قضایی ممنوع الخروج شدن می گویند.

   با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب

قوانین مرتبط با ممنوع الخروجی

یک قانون واحد راجع به ممنوع الخروجی وجود ندارد و در قوانین مختلف با توجه به موضوع و حسب مورد به ممنوع الخروجی اشاره شده است.در ادامه به پرکاربردترین قوانینی که به ممنوع الخروجی اشاره و به عنوان ضمانت اجرا در نظر گرفته اند اشاره می کنیم
•    قانون گذرنامه مصوب 1351
•    ماده واحده لایحه قانونی ممنوعیت خروج بدهکاران بانک‌ها مصوب 1359 توسط شورای انقلاب
•    قانون نحوه‌ی اجرای محکومیت‌های مالی مصوب 1393
•    قانون مالیات‌های مستقیم
•    قانون آیین دادرسی کیفری

چه افرادی ممنوع الخروج می شوند؟

در صورتی که مقام قضایی در صدد ممنوع الخروج کردن فردی باشد باید دلیل مستند و مستدل ارائه دهد چرا که اصل بر این است همه افراد بتوانند آزادانه از کشور خارج و به آن وارد شوند.
از جمله موارد قانونی که می توان حکم به ممنوع الخروجی افراد صادر کرد، زمانی است که افراد مرتکب جرمی می شوند. این ممنوعیت برای متهم یا مجرم جهت خروج از کشور در سه حالت پیش بینی شده است:
زمانی که هنوز به متهم یا مجرم دسترسی پیدا نشده است. که در این صورت حسب مورد بازپرس یا قاضی اجرای احکام با صدور دستور اقدام به این امر می کند که این دستور قابل اعتراض نیست.
زمانی که مقام قضائی به متهم دسترسی پیدا کرده و برای اینکه دسترسی وی ادامه داشته باشد ممنوعیت خروج از کشور را در قالب قرار نظارت قضایی صادر می کند. که این قرار قابل اعتراض است.
ممنوعیت خروج از کشور به عنوان مجازات تکمیلی که در بند ح ماده 23 قانون مجازات اسلامی اشاره شده است. که در این صورت برای مجازات مرتکب این حکم صادر می شود.
ممنوعیت خروج از کشور در تمامی موارد باید به اطلاع دادستان برسد تا دادستان کل کشور این امر را به مراجع ذی ربط ارسال کند.
در سایر قوانین و مقررات از جمله قانون گذرنامه و همچنین نحوه اجرای  محکومیت های مالی نیز به ممنوعیت خروج از کشور نیز اشاره شده است.
دسته دیگر از افراد که ممنوع الخروجی آنان به واسطه ارتکاب جرم نیست اما قانون آنان را با محدودیت مواجه کرده است، افراد زیر 18 سال  و زنان شوهردار هستند. افراد زیر 18 سال اجازه خروج از کشور ندارند مگر به واسطه اجازه کتبی ولی یا قیم. زنان شوهر دار نیز صرفا با اجازه کتبی شوهر خود اجازه خروج از کشور را دارند.

دستور ممنوع الخروجی تا چه مدت اعتبار دارد؟

مطابق ماده 188 قانون آیین دادرسی کیفری  مدت اعتبار دستور ممنوع الخروجی شش ماه است. این مدت با توجه به اقتضائات موضوع قابل تمدید است.  در صورتی که مدت مندرج در دستور منع خروج منقضی شود این دستور خود به خود منتفی است و مراجع مربوط نمی توانند مانع از خروج شوند.

نحوه استعلام ممنوع الخروجی

بسیاری از افراد بعد از حضور در فرودگاه متوجه می شوند که ممنوع الخروج هستند برای جلوگیری از این اتفاق شما می توانید از طریق دو راه حضوری و اینترنتی نسبت به ممنوع الخروجی خود مطلع شوید.  در صورت انتخاب روش حضوری باید با در دست داشتن گذرنامه به اداره گذرنامه مراجعه کرده و نسبت به وضعیت خود آگاه شوید
اما در صورت انتخاب روش اینترنتی باید به سایت " ثبت من"مراجعه کنید. با ورود کد ملی خود نسبت به آخرین وضعیت خود مطلع می شوید. ما توصیه می کنیم به دلیل اعتبار بیشتر و جهت آسودگی خاطر تا حد امکان از روش اول استفاده کنید.
مشاوره از وکیل پایه یک دادگستری
در صورتی که خواهان، شاکی یا بزه دیده پرونده هستید توصیه می کنیم که جهت پیگیری سریع تر و پیش برد پرونده از یک وکیل دادگستری مشاوره حقوقی دریافت کنید. معمولا در پرونده های مالی، خوانده یا متهم اقدام به فرار می نماید و مانع اجرای حکم می شود در این مرحله حضور یک وکیل خبره و متخصص مانند وکیل چک، سفته، ملکی، خرید و فروش، اجاره و مشارکت می تواند  با درخواست به موقع ممنوع الخروجی مجرم از تضییع حقوق شما جلوگیری کند.لذا به دلیل اهمیت حضور وکیل در این موارد توصیه می کنیم جهت مشاوره با معروفترین وکیل دادگستری با تلفن گویای مجموعه تماس حاصل فرمائید تا مشاوره تخصصصی دریافت نمائید.

    با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب

                                               جهت اخذ مشاوره و هماهنگی، آیکون پلتفرم مربوطه را  کلیک نمایید.

                                                                    با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب  تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – واتساپ  تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب - تلگرام  س با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – اینستاگرام

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

​​​تلفن:
327 960 190 09
​​​​​​​723 960 190 09