صفحه نخست

هزینه ها:
تا یک ربع مشاوره تلفنی  ۱۵۰ هزار تومان.
تا نیم ساعت مشاوره تلفنی  ۲۰۰ هزار تومان.
تا نیم ساعت مشاوره تصویری  ۵۰۰ هزار تومان.

همکاران متخصص در موضوع شما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
در صورت ضرورت، با مساعدت همکاران گرانقدر و فهیم، مشاوره فوری امکانپذیر شده هست.

در مشاوره و سپردن پرونده و اخذ وکیل:
مشخصات موکل، شهر ، موضوع ، مشکل، خواسته، توضیح کلی کوتاه لازم هست.​​​​​​​
عزيزاني که مي خواهند از خدمات مشاوره رايگان استفاده کنند لطفا در قسمت موضوع، کلمه مشاوره رايگان با موضوع خود رو ثبت بفرمايند.

واريز وجه خدمات

خلاصه مباحث رفتار متعارض

خلاصه مباحث رفتار متعارض
با توجه به عدم توجه پیشینه­ی حقوقی کشور در رابطه با رفتار متعارض و عدم شناخت و فقدان شهره بودن، عنوان «رفتار متعارض» آنگونه که در این نوشتار به آن پرداخته شده، در بین جامعه حقوقی و شهروندان، به تبع قانونگذار نیز از آن عبور کرده و به تناسب بحث جامعی که شد، شناسایی نشده است. آنچه که در ابتدای امر برای پیشرفت و توسعه کشور ضروری هست شناسایی و …
ادامه مطلب

ضمانت اجرای حسن نیت

ضمانت اجرای حسن نیت
 ضمانت اجرای حسن نیت          چنان که گفته شد، حسن نیت به عنوان اصل الزام آور و موجد تکلیف، متضمن تعهدات و وظایفی برای طرفین در جریان تشکیل، اجرا، تفسیر و اعمال حقوق ناشی از قرارداد است. به عبارت دیگر، طرفین باید با رعایت حسن نیت، مذاکرات قراردادی را آغاز کرده، در صورت توافق قرارداد را امضا کنند. همچنین لازم است در تفسیر و اجرای آن نیز با حسن نیت …
ادامه مطلب

خلاصه مباحث اصل حسن نیت

خلاصه مباحث اصل حسن نیت
  جمع بندی بحث اصل حسن نیت خوشبختانه در مقایسه با عنوان«رفتار متعارض» موضوع «حسن نیت» در دکترین حقوقی، قانون و فقه، تا حدودی شناسایی شده است. اینکه تعریف جامعی از  «حسن نیت» که مورد استناد مشهور اهل نظر عرصه حقوقی کشور باشد وجود ندارد یا اشاره صریح در قوانین پایه ما به این عنوان نشده است جای نگرانی دارد و شایسته است که این مفهوم هر چه زودتر از …
ادامه مطلب

تبیین مصادیقی از شمول اصل حسن نیت

تبیین مصادیقی از شمول اصل حسن نیت
 تبیین مصادیقی از شمول اصل حسن نیت                  اینکه در عمل به تعهدی با موضوع عین کلی، قانون گذار از تسلیم مورد معیوب برحذر داشته تحت تاثیر لزوم حسن نیت در اجرای قرارداد است که در ماده 279 قانون مدنی شناسایی شده و ضمانت اجرای آن اختیار متعهدله در عدم پذیرش نوع معیوب که بر خلاف حسن نیت ارائه شده و الزام به تحویل مورد …
ادامه مطلب

 تاثیر تقویت حسن نیت    

 تاثیر تقویت حسن نیت    
 تاثیر تقویت حسن نیت               «در مقابل این ناهنجاری حاکم بر جامعه، اقتصاددانان، اجرای با حسن نیت قراردادها را موجب گسترش سرمایه گذاری، جلب اعتماد و تخصیص بهینه منابع می دانند و به وسیله معاملات، ثروت به جایگاه واقعی خود می رسد. قراردادها ابزاری برای انتقال حقوق مالکیت افراد هستند و نخستین روش جبران خسارت قراردادی، اجرای تعهدات قراردادی است.      یکی از پیام های «نظریه­ی بازی»(از جمله …
ادامه مطلب

تاثیر فرهنگ و نفوذ قانون در رعایت یا عدم رعایت حسن نیت

تاثیر فرهنگ و نفوذ قانون در رعایت یا عدم رعایت حسن نیت
تاثیر فرهنگ و نفوذ قانون در رعایت یا عدم رعایت حسن نیت           در کنار فرهنگ حاکم و نفوذ قانون، قطعا«حسن نیت» طرفین در زمان بنای معامله و تعهد، موثرترین فاکتور در احتمال رفتار متعارض طرفین در آینده در مرحله اجرا است. درست است که حسن نیت در زمان بنای تعهد، در احتمال رفتار متعارض در مرحله اجرا موثر است ولی آنچه که اهمیت بسزایی دارد پشتوانه و ضمانت اجرای …
ادامه مطلب

 آیا از عدم اقتباس بند3 ماده 1134 قانون مدنی فرانسه و درج نشدن آن در ماده 219 قانون مدنی، نفی حسن نیت در قراردادها استنباط می شود؟ 

 آیا از عدم اقتباس بند3 ماده 1134 قانون مدنی فرانسه و درج نشدن آن در ماده 219 قانون مدنی، نفی حسن نیت در قراردادها استنباط می شود؟ 
 آیا از عدم اقتباس بند3 ماده 1134 قانون مدنی فرانسه و درج نشدن آن در ماده 219 قانون مدنی، نفی حسن نیت در قراردادها استنباط می شود؟              « دربند ۳ ماده‌ی ۱۱۳۴ قانون مدنی فرانسه آمده است: «قراردادها باید با حسن نیت اجرا گردند». مؤلفان فرانسوی در تفسیر این بند گفته‌اند: حسن نیت، دوست داشتن طرف دیگر قرارداد همچون برادر است و دو معنا را برای …
ادامه مطلب

ضابطه و معیار حسن نیت

ضابطه و معیار حسن نیت
 ضابطه و معیار تشخیص حسن نیت                  ضابطه تشخیص و معیاری واحد برای حسن نیت وجود ندارد. برخی معیار شخصی را می پذیرند که بر اساس آن، حسن نیت در هر مورد، متفاوت خواهد بود و عده ای دیگر ضابطه نوعی را ملاک قرار می دهند که شرایط و اوضاع و احوال متغیر در تشخیص آن دخیل نیست و وضعیت متعارف تعیین کننده است. با این اوصاف در پاره …
ادامه مطلب

جایگاه اجتماعی حسن نیت  

جایگاه اجتماعی حسن نیت  
 جایگاه اجتماعی حسن نیت              حسن نیت به‌عنوان یکی از مفاهیم مرتبط بااخلاق، ارزشی اجتماعی است؛ اجتماعی بودن از این حیث که نمی‌توان جامعه‌ای را پیدا کرد که در آن حسن نیت داشتن، نه یک ارزش، بلکه ضد ارزش باشد. در جامعه‌ای که حسن نیت حاکم است تنظیم روابط حقوقی، مطمئن‌تر، ساده‌تر و کم‌هزینه­تر خواهد بود. درصورتی‌که معیار تنظیم روابط حاکمیت حسن نیت باشد دیگر لازم نیست طرفین قرارداد برای هر …
ادامه مطلب

سابقه پیدایش و بروز حسن نیت

سابقه پیدایش و بروز حسن نیت
 سابقه پیدایش و بروز اصل حسن نیت             «اصل حسن­ نیت از زمان روم باستان وارد حقوق شد و در حقوق جدید نیز در فرانسه با گسترش روابط بازرگانی در قرن شانزدهم میلادی گرایش بیشتری نسبت به این اصل پدید آمد. جابر در رساله‌ی خود را در سال ۱۸۹۹ در دانشگاه پاریس به آثار مدنی حسن نیت اختصاص داد و در قرن اخیر نیز رساله‌ی دکترای ریپر با عنوان «قاعده‌ی …
ادامه مطلب