محرمیت نسب اهدای جنین
صفحه نخست

هزینه ها:
تا یک ربع مشاوره تلفنی  ۱۵۰ هزار تومان.
تا نیم ساعت مشاوره تلفنی  ۲۰۰ هزار تومان.
تا نیم ساعت مشاوره تصویری  ۵۰۰ هزار تومان.

همکاران متخصص در موضوع شما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
در صورت ضرورت، با مساعدت همکاران گرانقدر و فهیم، مشاوره فوری امکانپذیر شده هست.

در مشاوره و سپردن پرونده و اخذ وکیل:
مشخصات موکل، شهر ، موضوع ، مشکل، خواسته، توضیح کلی کوتاه لازم هست.​​​​​​​
عزيزاني که مي خواهند از خدمات مشاوره رايگان استفاده کنند لطفا در قسمت موضوع، کلمه مشاوره رايگان با موضوع خود رو ثبت بفرمايند.

واريز وجه خدمات

روش قانونی ابطال سند رسمی

اسناد یکی از معتبرترین دلایل و مدارک در نظام حقوقی ایران محسوب می شوند. اسناد مطابق قانون ایران به دو نوع سند رسمی و عادی تقسیم می شوند. اسناد رسمی توسط مرجع قانونی و مامور صلاحیت دار امضا و مهر می شود، اما سند عادی توسط اشخاص و نهایتا با حضور شهود امضا و مهر می شود و از درجه اعتبار کمتری نسبت به سند رسمی برخوردار است. 
به دلیل ثبت و مهر و امضا توسط مراجع صلاحیت دار، محتوا و مندرجات سند رسمی از اعتبار بسیار بالاتری برخوردار است.
برای تنظیم سند رسمی باید شرایط و اقدامات قانونی محقق و اعمال شود. در صورتی که شرایط قانونی رعایت نشود و سند رسمی ثبت گردد، می توان در چنین شرایطی ابطال سند رسمی ثبت شده را درخواست نمود.
با توجه به اهمیت این موضوع و تاثیر بسیار زیاد سند رسمی در معاملات ملکی و اثبات مالکیت در این مقاله به روش قانونی ابطال سند رسمی اشاره می کنیم.

مهم ترین عناوین این مقاله

  • تفاوت ابطال سند رسمی و ابطال سند عادی
  • شرایط ابطال سند رسمی چیست؟
  •  در چه  شرایطی سند مالکیت ابطال می شود؟
  • ثبت سند مالکیت جهت تضمین چطور باعث ابطال سند رسمی می شود؟ 

      گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب

                           جهت اخذ مشاوره و هماهنگی، آیکون پلتفرم مربوطه را  کلیک نمایید

                       تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب - تلگرام              تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – اینستاگرام              گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب              تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – واتساپ        

تفاوت ابطال سند رسمی و ابطال سند عادی

به دعوایی که در جهت رد و بی اثر نمودن سند رسمی به کار می رود، دعوای ابطال سند رسمی می گویند. قانون مدنی  در ماده 1286 قانون مدنی سند بر دو نوع است: رسمی و عادی.
همان طور که بالاتر اشاره کردیم، اسناد رسمی در مرجع و توسط اشخاص صلاحیت دار تنظیم شده است اما سند عادی به واسطه امضای طرفین اعتبار پیدا می کند بنابراین ابطال سند عادی با توجه به رسمیت و اعتبار بیشتر، سخت تر می باشد. اما سند عادی را می توان با انکار و تردید و جعل مواجه نمود.

   گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب
شرایط ابطال سند رسمی چیست؟

بر اساس ماده 1287 قانون مدنی ، اسنادی که در دفتر یا ادارات ثبت اسناد و املاک ، توسط ماموران رسمی واجد صلاحیت و با رعایت قوانین و مقررات ، به تنظیم می رسند ، اسناد رسمی محسوب می شوند که این قبیل اسناد ، نسبت به سند عادی ، از توان اجرایی و اثباتی بالاتری برخوردار می باشند و به همین دلیل ، بسیاری از افراد ، در ارتباط با عقود و قراردادهای خود ، اقدام به تنظیم سند رسمی می نمایند .
اما باید توجه داشت که علی رغم اعتبار بالای اسناد رسمی ، گاهی هم ممکن است که بنا به دلایل و شرایطی ، این قبیل اسناد ، دارای اعتبار لازم نبوده و بتوان اقدام به ابطال آنها نمود . لذا سوالی که در این خصوص مطرح می شود ، آن است که شرایط ابطال سند رسمی چیست و به عبارت دیگر ، در چه شرایطی می توان یک سند رسمی را باطل نموده و آن را از اعتبار انداخت ؟
در پاسخ به این سوال ، باید گفت که یکی از مهم ترین شرایط ابطال سند رسمی ، آن است که بتوان از طریق قانونی ، مراحل و نحوه ابطال سند رسمی را از طریق حقوقی و قانونی ، در دادگاه حقوقی پیگیری نمود ؛ چرا که ابطال اسناد رسمی تنظیم شده ، به دلیل اعتبار بالای آنها ، صرفا در شرایطی امکان پذیر است که دادگاه ، حکم به ابطال سند رسمی را صادر نموده باشد . فلذا سایر مراجع ، از قبیل دفاتر اسناد رسمی ، صلاحیت ابطال سند رسمی را ندارند.
اما در ارتباط با شرایط ابطال سند رسمی ، باید افزود که خواهان ، یا کسی که تقاضای باطل کردن سند رسمی را دارد ، صرفا در شرایط بخصوصی می تواند این اقدام را انجام دهد و آن ، زمانی است که خواهان ، به یک دلیل موجه برای بی اعتبار بودن سند رسمی ، استناد نماید .

 در چه  شرایطی سند مالکیت ابطال می شود؟

یکی از انواع اسناد، سند رسمی مالکیت است که تمام اطلاعات ضرروی طرفین و ویژگی مال یا اموال مورد نظر در آن ثبت می شود. سندی که در دست مالکین است ممکن است به حکم دادگاه یا هر علت دیگری باطل شود و در این صورت ارزش خود را از دست می دهد. ابطال سند مالکیت ممکن است به دلایل مختلفی انجام پذیرد که عبارتند از:
عدم تطابق سند با قوانین ثبت وقانون مدنی.
صادر شدن اشتباهی سند مالکیت.

صدور سند مالکیت معارض
اسناد مجعول و خلاف واقع
صوری و غیر واقع بودن سند رسمی

ثبت سند مالکیت جهت تضمین چطور باعث ابطال سند رسمی می شود؟ 

یکی دیگر از دعاوی شایع در حوزه ابطال سند رسمی، ثبت سند مالکیت جهت تضمین یک مال یا پول مشخص است. مثلاً اگر شخصی یک دانگ یا بیشتر از یک ملک را در قبال دریافت مبلغی به عنوان قرض به شکل ضمانت به نام شخص دیگری منتقل کند و آن فرد پس از گرفتن قرض مورد نظر از انتقال سند به نام صاحب سند خودداری کند در این شرایط فرد خواهان می تواند با ارائه مدارک مناسب به مراجع قضایی درخواست ابطال سند رسمی را نماید.

چرا باید از وکیل حقوقی مشاوره بگیریم؟
وکیل حقوقی به عنوان یک متخصص از تجربه و تسلط به قوانین برخوردار است لذا در شرایطی که مالکیت ما با خطر و خدشه مواجه شده است، تنها کسی که می تواند در این شرایط به ما مکم کند و راهی قانونی پیش روی ما بگذارد وکیل حقوقی است. 

گروه وکلای حقوق بشر با داشتن وکیل کیفری، تجاری ، اداری و جرایم اینترنتی می تواند در سایر پرونده ها به شما خدمات تخصصی و وکالتی ارائه دهد.  لذا توصیه می کنمی در صورت بروز مشکل قانونی حتما از وکیل متخصص استفاده کنید. 
علاوه بر خدمات وکالتی
گروه وکلای حقوق بشر، شما می توانید قبل از منعقد کردن قراردادها، با وکیل در تنظیم، فسخ و ابطال قراردادها مشورت کنید.
جهت ارتباط با 
وکیل آنلاین با تلفن گویای مجموعه تماس حاصل فرمایید تا کارشناسان ما کمتر از ده دقیقه، پاسخ گوی شما باشند.

      گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب

                    جهت اخذ مشاوره و هماهنگی، آیکون پلتفرم مربوطه را  کلیک نمایید

                           تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – اینستاگرام                   گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب              تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – واتساپ         تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب - تلگرام    

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

​​​تلفن:
327 960 190 09
​​​​​​​723 960 190 09