محرمیت نسب اهدای جنین
صفحه نخست

هزینه ها:
تا یک ربع مشاوره تلفنی  ۱۵۰ هزار تومان.
تا نیم ساعت مشاوره تلفنی  ۲۰۰ هزار تومان.
تا نیم ساعت مشاوره تصویری  ۵۰۰ هزار تومان.

همکاران متخصص در موضوع شما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
در صورت ضرورت، با مساعدت همکاران گرانقدر و فهیم، مشاوره فوری امکانپذیر شده هست.

در مشاوره و سپردن پرونده و اخذ وکیل:
مشخصات موکل، شهر ، موضوع ، مشکل، خواسته، توضیح کلی کوتاه لازم هست.​​​​​​​
عزيزاني که مي خواهند از خدمات مشاوره رايگان استفاده کنند لطفا در قسمت موضوع، کلمه مشاوره رايگان با موضوع خود رو ثبت بفرمايند.

واريز وجه خدمات

آثار و نحوه تنظیم قرارداد اجاره به شرط تملیک

آثار و نحوه تنظیم قرارداد اجاره به شرط تملیک

قبل از بیان آثار و نحوه تنظیم قرارداد اجاره به شرط تملیک، باید به این پرسش مهم پاسخ بدهیم که قرارداد اجاره به شرط تملیک چیست؟ قرارداد اجاره به شرط تملیک، قراردادی است که می توان مال منقول یا غیر منقول نظیر، خودرو، ملک، زمین و غیره را پس از گذشت مدت زمانی که در اجاره شخص بوده است، به تملک او درآورد.  اجاره به شرط تملیک بدین صورت است که طرفین باید با توافق یکدیگر، شرط تملیک را در قرارداد درج نمایند. در این قرارداد خریدار با فروشنده قرارداد اجاره منعقد می کند و در ضمن شروط قرارداد قید می کنند که با پرداخت  آخرین قسط، مال به مالکیت شخص خریدار در می آید. 
به عبارتی خریدار مطابق توافق، باید مطابق مبلغی که توافق شده هر پرداختی را در موعد مقرر پرداخت نماید و با پرداخت /اخرین قسط مالک مال شود. 

مهم ترین عناوین این مقاله

  • انواع قرارداد اجاره به شرط تملیک
  • نحوه تنظیم قرارداد اجاره به شرط تملیک
  • کاربرد قرارداد اجاره به شرط تملیک چیست؟

     گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب

                                                      جهت اخذ مشاوره و هماهنگی، آیکون پلتفرم مربوطه را  کلیک نمایید

                                                                       گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب      تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – واتساپ     تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب - تلگرام     تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – اینستاگرام
 

انواع قرارداد اجاره به شرط تملیک

 در متن قبلی،  راجع به  ماهیت و مفهوم قرارداد اجاره به شرط تملیک صحبت کردیم.  در این قسمت قصد داریم به انواع این قرارداد بپردازیم. در حال حاضر قرارداد اجاره به شرط تملیک دارای دو نوع متفاوت می باشد که عبارتند از :
قرارداد اجاره به شرط تملیک به شرط رضایت: 
یکی از انواع این قرارداد منوط به رضایت خریدار یا فروشنده است. در این نوع از قرارداد، زمانی که مدت اجاره به پایان می رسد، چنانچه فرد  مستاجر بخواهد مال را به مالکیت خود در بیائرد باید رضایت و موافقت خود را برای تملیک آن مال اعلام نماید. بنابراین با توجه به اهمیت رضایت در این نوع از قرارداد، برای کسب مال باید این شرط مهم احراز شود. لذا رضایت و درخواست شخصی مستاجر برای نال مورد اجاره باید در زمان معین به فروشنده اعلام گردد.  چنانچه مستاجر رضایت نداشته باشد یا از تملیک مال منصرف شده باشد و به تبع ان رضایت و خواست خود را اعلام ننماید، مال به مالکیت مستاجر در نمی آید و به دنبال آن امور لازم جهت انتقال مالکیت از طرف فروشنده پیگیری نخواهد شد. با اتمام مدت اجاره و عدم اعلام رضایت، مال به مالکیت فروشنده بر می گردد.
قرارداد اجاره به شرط تملیک به شرط نتیجه : 
نوع دیگر قرارداد اجاره به شرط تملیک منوط به شرط نتیجه است. همان طور که در ابتدا مقاله اشاره کردیم،  بر اساس این نوع از قرارداد، زمانی که مستاجر آخرین قسط اجاره بها را پرداخت می کند مطابق توافقی که بین مستاجر و فروشنده  وجود دارد،  می‌تواند صاحب دارایی مورد نظر که اجاره کرده است شود. در واقع پس از پرداخت تمامی قسط‌ها این فرایند به صورت خود به خود انجام می‌شود و نیازی نیست که اقدامات ویژه‌ای توسط دو طرف صورت گیرد.

   گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب

نحوه تنظیم قرارداد اجاره به شرط تملیک

قرارداد اجاره به شرط تملیک، می تواند راهکار مناسبی برا اجرای تعهدات طرفین باشد. یکی از تفاوت های اصلی بین قرارداد اجاره عادی و قرارداد اجاره به شرط تملیک، وجود شرط تملیک در پایان قرارداد است.  در قرارداد اجاره مستاجر ملک را برای مدتی اجاره می کند و مطابق اجاره نامه باید در زمان معین، اجاره بها را پرداخت نماید و با پایان یافتن مدت اجاره، مال به موجر بر می گررد و به مالیت مستاجر در نمی آید. به عبارتی مستاجر با اجاره کردن مال، برای مدتی به عنوان مالک منافع شناخته می شود و بعد از پایان مدت اجاره، مالکیت به وی منتقل نمی گردد. اما در قرارداد اجاره به شرط تملیک ضمن قرارداد اجاره باید شرط تملیک درج شود. بدین معنی که با پرداخت آخرین قسط توسط مستاجر در زمان معین، مالکیت مال به ایشان منتقل می گردد. 
تمامی تعهداتی که ذیل اجاره نامه درج می شود باید بع توافق هر دو طرف برسد تا بتوانند به تعهدات خود عمل کنند.

 به عنوان مثال ممکن است در قرارداد چننی  شرط شود که اگر مستاجر در مدت مقرر و معین، مبلغ اجاره بها را پرداخت نماید، بعد از پرداخت آخرین قسط می تواند مالک مال باشد.   با توجه به مفاد این شرط، چنانچه مستاجر یا خریدار به تعهدات خود عمل کند، موجر باید در نهایت امور انتقال مالکیت ملک را انجام دهد. اما در صورت انجام ندادن تعهدات لازم از جانب مستاجر این قرارداد لغو می‌شود و مستاجر باید در زمان تعیین شده ملک مورد اجاره را به صاحب اصلی آن تحویل دهد.

کاربرد قرارداد اجاره به شرط تملیک چیست؟

قرارداد اجاره به شرط تملیک به دلیل انعطافی که در این نوع از قرارداد ها وجود دارد، در بسیاری از معاملات راه پیدا می کنند. معمولا زمانی که مستاجر در مضیقه مالی قرار دارد و نمی تواند مبلغ معامله را یکجا و آنی پرداخت نماید، می توانند از قرارداد اجاره به شرط تملیک استفاده کنند. به عنوان مثال چنانچه خریدار قصد خرید خودرو داشته باشد اما نتواند که ثمن معالمه را پرداخت نماید می تواند رد صورت توافق با فروشنده قرارداد اجاره به شرط تملیک منعقد نماید. بعد از منعقد کردن این عقد،  فرد خریدار نیز موظف است که در مدت زمان مشخص شده اجاره بها را به شرکت فروشنده پرداخت کند. تا در نهایت بتواند صاحب اصلی خودرو شود.
در قرارداد اجاره به شرط تملیک باید درج شود که چنانچه خریدار به تمامی تعهدات قراردادی خود عمل نماید و تا پایان مدت اجاره، اجاره بها را به صورت منظم به موجر بپردازد، موجر موظف است که به عنوان فروشنده، انتقال مالکیت خودرو را به نام خریدار انجام دهد
. قرارداد اجاره به شرط تملیک صرفا در خصوص اموال منقول نیست و در مال غیر مقول نظیر ملک و زمین نیز محقق می شود.   همان طور که بالاتر اشاره کردیم این نوع از قرارداد برای مستاجرینی که پول کافی برای خرید خانه ندارند، می تواند بهترین گزینه باشد.  
در نهایت، پس از آنکه مدت اجاره به اتمام رسید در صورت رعایت مندرجات قرارداد توسط مستاجر کارهای لازم برای انتقال مالکیت به او انجام می‌شود. پس از آن ملک در اختیار فرد خریدار، قرار می‌گیرد.
مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری
گروه وکلای حقوق بشر با بهره مندی از وکلای مجرب و با سابقه، اساتید دانشگاه و کارشناسان حقوقی برای حل مشکلات حقوقی شما در کنار شما هستند.  این موسسه حقوقی به عنوان یک موسسه پیشتاز در امر وکالت تخصصی می تواند با توجه به موضوع پرونده شما با ارائه خدمات وکیل تخصصی پرونده شما را به موفقیت و کسب نتیجه مثبت نزدیک تر نماید. یکی از مهم ترین موضوعات حقوقی امور ملکی هستند و چنانچه در درگیر این دعاوی پیچیده هستید، توصیه می کنیم قبل از هر اقدامی با وکیل ملکی، خرید و فروش، اجاره و مشارکت مشورت نمائید.   علاوه بر وکالت تخصصی در امور ملکی، سایر دعاوی من جمله دعاوی اسناد تجاری، در دستور کار وکیل در وصول مطالبات چک و سفته این موسسه حقوقی می باشد.  جهت ارتباط با معروفترین وکیل دادگستری با گروه وکلای حقوق بشر تماس بگیرید.

    گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب

                                                          جهت اخذ مشاوره و هماهنگی، آیکون پلتفرم مربوطه را  کلیک نمایید

                                                 گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب     تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – واتساپ    تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب - تلگرام    تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – اینستاگرام

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

​​​تلفن:
327 960 190 09
​​​​​​​723 960 190 09