محرمیت نسب اهدای جنین
صفحه نخست

هزینه ها:
تا یک ربع مشاوره تلفنی  ۱۵۰ هزار تومان.
تا نیم ساعت مشاوره تلفنی  ۲۰۰ هزار تومان.
تا نیم ساعت مشاوره تصویری  ۵۰۰ هزار تومان.

همکاران متخصص در موضوع شما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
در صورت ضرورت، با مساعدت همکاران گرانقدر و فهیم، مشاوره فوری امکانپذیر شده هست.

در مشاوره و سپردن پرونده و اخذ وکیل:
مشخصات موکل، شهر ، موضوع ، مشکل، خواسته، توضیح کلی کوتاه لازم هست.​​​​​​​
عزيزاني که مي خواهند از خدمات مشاوره رايگان استفاده کنند لطفا در قسمت موضوع، کلمه مشاوره رايگان با موضوع خود رو ثبت بفرمايند.

واريز وجه خدمات

چگونه مالکیت خود را اثبات کنیم؟

چگونه مالکیت خود را اثبات کنیم؟

مالکیت بر مال یکی از مهم ترین حقوق عینی است که در قوانین ما نیز به رسمیت شناخته می شودو در خصوص موضوع مالکیت قانون مدنی و قانون مجازات هم پوشانی دقیقی در این مورد  دارند. اما چرا از قانون مجازات نام بردیم؟ در ادامه به این موضوع اشاره خواهیم کرد.
مالکیت بر اموال منقول و غیر منقول دارای شرایط و ضوابطی است که قانون مدنی به آن پرداخته است. اینکه چه اموالی قابلیت مالکیت دارند، چه اشخاصی می توانند مالک بشوند، مراحل قانونی ثبت مالکیت و اخذ سند به چه صورت است و غیره همگی در حیطه قوانین مدنی، آیین دادرسی مدنی و غیره قرار دارد. مالکیت بر اموال بالاترین حقی است که افراد می توانند به طرق قانونی آن را کسب کنند لذا حفظ مالکیت و رعایت حقوق مالک برای قانون گذار محترم است. از این رو در قانون مدنی طرق قانونی را در نظر گرفته است که مالک با استناد به آنها بتواند مالکیت خود را بر اموال منقول و غیر متقول ثابت نماید. اما حمایت قانون گذار از مال افراد و احترام به حقوق آنها به همین مورد محدود نمی شود. قانون گذار در قانون مجازات اسالمی برای کسانی که به اموال دیگران تعرض نموده و نسبت به حقوق مالکانه انها سو استفاده می کنند مجازات هایی در نظر گرفته است تا حد الامکان از بروز دو باره ی آنها جلوگیری نماید. 
لذا به دلیل اهمیت این موضوع و وجود پرونده های متعدد در دستگاه قضا در خصوص اثبات مالکیت بر آن شدیم که مقاله ای در خصوص نکات حقوقی و جزئیات این دعوا نگارش کنیم.
چنانچه در خصوص اثبات مالکیت سوالی دارید، با ما همراه باشید. 

مهم ترین عناوین این مقاله

  • دعوای اثبات مالکیت به چه معناست؟
  • چه مدارکی برای اثبات مالکیت لازم است؟
  • مراحل ثبت دعوای اثبات مالکیت
  • احراز مالکیت با اثبات مالکیت چه تفاوتی دارد؟

     گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب

                                                     جهت اخذ مشاوره و هماهنگی، آیکون پلتفرم مربوطه را  کلیک نمایید

                                                              گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب     تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – واتساپ    گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب     تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – اینستاگرام
 

دعوای اثبات مالکیت به چه معناست؟

دعوای اثبات مالکیت که یکی از پر تعداد ترین دعاوی در دادگاهه ای حقوقی محسوب می شود،  یکی از انواع دعاوی حقوقی است که خواهان مدعی مالکیت بر اموال منقول مانند ماشین یا اموال غیر منقول مانند زمین یا ملک می شود. معمولا به دلیل وجود سند عادی بین طرفین دعوا و عدم ثبت و یا عدم اخذ سند رسمی دعاوی اثبات مالکیت با چالش هایی رو به رو می شود. چنانچه تقابل اسناد عادی و رسمی نیز در دعوای اثبات مالکیت اضاغ شود ، چالش دعوا دو چندان می شود چرا که معمولا طرفین از هر طریقی سعی می کنند که مالکیت خود را اثبات کنند و ممکن است نسب به یکدیگر جعل، انکار، تریدی و غیره مطرح نمایند. 
مالکیت شخص بر مال سبب می شود که به عنوان مالک هر گونه دخل و تصرفی که مد نظر دارد را انجام دهد و بتئاند به صورت مطلق در مال خود تصرف کند. 

    گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب
چه مدارکی برای اثبات مالکیت لازم است؟

برای شروع هر دعوا و شکایتی مقدمه لازم آن جمع آوری مدارک، اسناد و مستندات است. چرا که نه تنها برای شروع که برای پیروزی در دعوا هیچ چیزی جز اسناد و مدارک نمی تواند در علم قاضی نسبت به محق بودن شما تاثیر بگذار. لذا نمی توان از اهمیت مدارم اثبات مالکیت غافل شد. در این قسمت از مقاله قصد داریم که به این پرسش مهم پاسخ دهیم. 
مدارکی که برای اثبات مالکیت نیاز داریم عبارتند از:
اقرار به عنوان بالاترین دلیل، بار اثباتی بالایی دارد. لذا چنانچه به عنوان خواهان از طرف مقابل اقراری مبنی بر مالکیت خود دارید، می توانید این اقرارنامه را به دادگاه ارائه دهید. اگر اقرار نامه در دسترس شما نیست، جای نگرانی ندارد. طرف مقابل می تواند شفاها نزد قاضی اقدام به اقرار نماید. 
اسناد رسمی، عادی، قولنامه، مبایعه نامه و هر مدرکی که بتواند دال بر مالکیت شما بر مال منقول یا غیر منقول باشد را تهیه و به دادخواست خود ضمیمه کنید. 
شما می توانید در صورت لزوم از شهودی که قرارداد شما را امضا کرده اند یا افرادی که شاهد مالکیت شما بر مال بوده اند استفاده نمایید. می توانبد استشهادیه کتبی از افراد تهیه کنید و هم چنین در صورت لزوم از دادگاه بخواهید که شهود شما برای ادای شهادت در دادگاه حاضر شوند. 
تمامی این موارد به همراه دادخواست باید به دادگاه صالح اراسل شود. این مهم در صورتی محقق می شود که شما با داشتن حساب کاربری در سامانه ثنا به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمائید، و با پرداخت هزینه قانونی دادخواست خود را به دادگاه صالح ارسال نمائید. 


مراحل ثبت دعوای اثبات مالکیت

در قسمت قبلی به طور خلاصه به مرحله ثبت دعوای اثبات مالکیت اشاره کردیم .به دلیل اهمیت موضوع باید بدانیم که چطئر دعوای خود را ثبت نمائیم.
در مرحله اول باید دادخواست خود را توسط یک وکیل حرفه ای و با سابقه نگارش کنید. شما باید مدارک و مستندات خود را به وکیل دادگستری ارائه دهید تا ایاشن مطابق شرایط و با توجه به ادله و مدارک دادخواست مناسبی برای شما تنظیم نماید.
بعد از تنظیم دادخواست، مدارک و مستندت خود را به همراه دادخواست مدنظر، به دفاتر خدمات قضایی مراجعه میکنید.   چنانچه حساب کاربری ثنا ندارید باید  با ارائه مدارم هویتی خود اقدام به ثبت حساب کاربری نمائید.
بعد از پرداخت هزینه های قانونی، دادخواست شما از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادگاه صالح اراسال خواهد شد.
بعد از اراسال پرونده به دادگاه، روز و ساعت جلسه دادرسی برای طرفین ابلاغ خواهد شد. ابلاغ از طریق سامانه ثنا انجام می شود
در نهایت دادگاه مطابق مدارک طرفین، دفاعیات و شواهد موجود مبادرت به صدور رای می نماید. 

احراز مالکیت با اثبات مالکیت چه تفاوتی دارد؟

تا این قسمت از مقاله با مفهوم، مدارک و نحوه ثبت دعوای اثبات مالکیت اشنا شدیم .در این تیتر قصد داریم به دو اصطلاح بسیار مشابه که در موقعیت های مختلف به جای یک دیگر به کار می روند، بپردازیم. 
احراز و اثبات مالکیت در نگاه اول ممکن است خیلی متفاوت از یکدیگر به نظر برسند و گمان کنیم که هیچ ارتباطی به یکدیگر ندارند. اما این تصور اشتباه است. اما چرا این تصور اشتباه است؟
 به این دلیل که لازمه ی احراط مالکیت، اثبات مالکیت است. بدین معنا برای اینکه قاضی مالکیت را محرز بداند نیازمند این است که با توجه به مدارک و مستندان مالکیت شخص اثبات شود.

مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل گروه وکلای حقوق بشر
گروه وکلای حقوق بشر با بهره مندی از وکلای با سابقه و اساتید دانشگاه در کنار کارشناسان حقوقی، می توانند مشاوره حقوقی تخصصی به عزیزان ارائه نمایند. وکیل خانواده، طلاق، مهریه، نفقه، ثبتی، اداری و تجاری بخشی از گروه وکلای متخصص این موسسه حقوقی هستند و شما می توانید حسب مورد و با توجه به نیز پزونده خود به هر یک از وکلای متخصص مراجعه نمایید.
جهت ارتباط با وکیل خوب گروه وکلای حقوق بشر با تلفن گویای مجموعه تماس حاصل فرمائید.

     گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب

                                                      جهت اخذ مشاوره و هماهنگی، آیکون پلتفرم مربوطه را  کلیک نمایید

                                               گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب     تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – واتساپ    تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب - تلگرام    تماس با گروه وکلای حقوق بشر - وکیل خوب – اینستاگرام

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

​​​تلفن:
327 960 190 09
​​​​​​​723 960 190 09